AÖF Sınav Soruları ve Cevapları PDF İndir

Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi yeni aöf sınav soruları cevapları 2013-2014 bu sayfamızda olacaktır. Güz dönemi ve bahar dönemi ara sınav 1,2,3,4 sınıf tüm yarıyıl soruları cevapları ile birlikte konumuzdan indirebilirsiniz.

Aöf çıkmış sorular kredili sistem olarak 2013 yılından başlanarak eklenmiştir. 2014 yılındaki sınav soruları ise sınavların bitmesi ile paylaşılacaktır. Adalet, ilahiyat, işletme, iktisat, kamu yönetimi, çalışma ekonomisi, sosyal hizmetler, sağlık kurumları, sosyoloji, halkla ilişkiler, bankacılık, Türk dili ve edebiyatı ve diğer bölümlerin tüm sınıfları ile ilgili sorular ve cevaplara buradan ulaşabilirsiniz.

AÖF sınav soruları öğrencilerin çok sık kullandığı kaynaklardan biridir. Geçmiş yılda çok sayıda çıkmış sorular sorulmuştur. Kredili sistem ile derslerin ve konuların değişmesi ve ilk sınavların 2013 yılında olması nedeniyle elimizde sadece 2013 yılına ait sorular vardır.

AÖF sınav soruları buradan indirebilirsiniz.

Eski sistemde okuyan öğrenciler son 5-6 yılın sorularına çalışıyorlardı ve ellerinde geniş bir soru bankası vardı. Kredili sistemde eğitim görenler sadece 2013 yılı sorularından yararlanabilecekler.

Son konular :

1 comments :