Açıköğretim Fakültesi Çıkmış Sorular

Açıköğretim Fakültesi çıkmış sorular ve cevapları PDF formatında ara sınav ile final şeklinde eklenmiştir. AÖF güz dönemi ile bahar dönem i sınav soruları her yıl tekrar çıkabilir. Soru adeti az da olsa kesinlikle bu sorulara çalışılması gerekir.

Ders çalışmalarında bize kaktı sağlayan, sürekli elimizin altında bulunması gereken, son çare olarak gördüğümüz açıköğretim fakültesi çıkmış sorular bizim için çok önemlidir. Öncelikle ne yapmamız gereken soruların hangi konulardan çıktığıdır. Hangi ünitelere ağırlık verilmiş bunları tespit etmektir.

etkileyici açıköğretim soruları
Aöf çıkmış sorular her öğrencinin faydalandığı sizlerin de bildiği veya duyduğu önemli bir kaynaktır. İşletme, kamu yönetimi, ilahiyat, adalet, sosyal hizmetler gibi bölümlerde okuyan her öğrenci çoğu dersinden bu sorulara çalışarak geçmiştir. Sadece bunlara bakmak sınıf geçmekte yeterli olmasa bile son derece etkilidir. Anadolu Üniversite her sınavda geçmiş yıl sorularını tekrar sorarlar.

Bu yüzden aöf sınav soruları ve cevaplarına kesinlikle çalışın. Sitemizde güz bahar dönemi kredili sistem olarak 2013 itibariyle ara sınav ve final soruları paylaşılmıştır. Sayfamızdan tüm bölümlere ait soru ve cevapları ücretsiz indirebilirsiniz.

Son konular :